شهردار فرون آباد از تکمیل مطالعات و ارسال سند بازآفرینی شهری چشم انداز حریم شهری فرون آباد به استانداری تهران برای برطرف کردن مشکلات ۳۰ هکتار بافت فرسوده خبر داد.
– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، فرون آباد محرومترین شهر از شهرستان پاکدشت است که از درآمد ناچیزی برخوردار بوده و آمارهای متغیر جمعیتی این شهر را در ارائه خدمت بسیار دشوار کرده است.
بر اساس آمار سامانه "سیب" شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت، فرون آباد از 30 هزار نفر جمعیت برخوردار است اما برحسب آمار جمع آوری زباله و پسماندها 45 هزار نفر بدون در نظر گرفتن جمعیت اتباع خارجی تخمین زده میشود. به طور کلی این سرگردانی در آمار و نبود زیرساختهای لازم و جدا نبودن واحدهای صنعتی و مسکونی داخل شهر چالشی عظیم از مشکلات گذشته را بهوجود آورده که برای رفع آن باید گرههای کور قدیمی بسیاری را از طریق قانون بررسی کرد.
در حال حاضر روزنه امید و نجات مدیریت شهر اجرای سند بازآفرینی شهری است، سندی که میتواند ضمن رفع برخی معضلات شهری، جان دوباره به 30 هکتار بافت فرسوده شهر فرون آباد ببخشد.
سند چشم انداز حریم شهری فرون آباد پس از اتمام مرحله مطالعاتی برای تصویب به استانداری تهران ارسال شد، سند چشمانداز نقش بسزایی در پیشرفت و ایجاد مسیر راهبردی دارد و به واقع میتوان سند چشم انداز را به قلب تکامل و طی نمودن فرآیند برنامه ریزی و طراحی شهری راهبردی تعبیر کرد.
امروز با سرعت پیشرفت علم برای رشد شهری ترسیم سند چشم انداز شهری یا حریم شهر یک انتخاب برای ترقی نیست بلکه یک امر لازم و واجب تلقی میشود.
چشم انداز شهری دارای مزایای بیشماری چون افزایش انگیزش مدیریت و ایجاد توان مدیریت یکپارچه شهری، برنامه ریزی دقیق و مدون است.
اما چگونه ایجاد و تصویب سندهای چشم انداز شهری میتواند به شهرداران در شکوفا کردن شهرهای محرومی چون فرون آباد یاری رساند.
در این زمینه احسان درویشی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم با اشاره به پایان مطالعاتی 2 سند بازآفرینی شهری و چشم انداز حریم شهری فرون آباد اظهار داشت: شهر فرون آباد با توجه به 30هکتار بافت فرسوده در محلاتی چون حضرتیه، مقداد، بافت فرسوده قدیمی خیابان ولیعصر و قسمتهای از شهرک ولیعصر (عج) نیازمند توجه و حمایت بیش از پیش است.
وی افزود: کار مطالعاتی سند بازآفرینی شهری به اتمام رسیده و همراه با سند چشم انداز حریم شهری فرون آباد برای بررسی و تصویب به استانداری تهران ارسال شد که در صورت تصویب اعتبارات بازآفرینی شهری برای بافت فرسوده تعلق میگیرد.
شهردار فرون آباد با اشاره به نقش و نگرش صحیح سند چشم انداز در راستای شکوفایی شهری در ادامه گفت: سند چشم انداز به دلیل ایجاد فضای مدون و طراحی راهبری برای رسیدن به اهداف چشم انداز و اجرای برنامه عملیاتی Action plan برای دریافت بودجه سالانه و اجرای برنامه های چندساله در راستای پیشرفت شهری دارای مزایای مهمی است.
عملکرد شهرداری پاکدشت قابل قبول نیستانتقال رایگان زائران اربعین از پاکدشت تا مرز با 35 دستگاه اتوبوس94میلیارد تومان کالای قاچاق در پاکدشت کشف شددرویشی در پایان خاطرنشان کرد: اما در کنار این مباحث وجود ساخت و ساز غیرمجاز حرکت نامیمون و خسارت جبران ناپذیری را در شهر بهوجود می آورد که خوشبختانه در شهر فرون آباد با ایجاد تدابیر لازم مدیریت شهری به حداقل رسیده اما همچنان به فرهنگ سازی نیازمند هستیم.
انتهای پیام/